Michal, el meu traductor al txec a Andorra

 

BENVINGUT, MICHAL!

#FaberAndorra torna a obrir les portes després d’aturar l’activitat a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, que va obligar al tancament de les fronteres i, en conseqüència, a l’anul•lació de les estades.

Faber reobre per acollir el tercer resident del 2020, Michal Brabec, membre del professorat del Centre Carlemany de Llengua Catalana a la Universitat Carolina de Praga. Catalanista, investigador i traductor, ha traduït al txec ‘La república invisible’, de Joan Peruga, i mitjançant les traduccions publicades a les revistes literàries, ha presentat als lectors txecs altres autors andorrans com Albert Villaró i Antoni Morell, així com grans noms de la literatura catalana.

Durant l’estada a Faber Andorra, vol finalitzar els darrers capítols del seu llibre ’Història d’Andorra’ referits al període que va del 1993 a l’actualitat.

Recordeu que si esteu interessats en el seu treball, podeu conèixer-lo, entrevistar-lo i/o proposar-li alguna col•laboració enviant la vostra sol•licitud a cultura@govern.ad.

#faber #faberandorra #faberllull #residènciafaber #residència #artsciènciesihumanitats #faberresidency #MichalBrabec #traducció #lectoratdepraga #centrecarlemany #Praga #UniversitatCarolingia #català

CATEGORIES:

Sin categoría

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Latest Comments

No hay comentarios que mostrar.