Loading...
Agenda

La Casa d’Areny-Plandolit acollirà una nova edició del joc d’escapada

La Casa d’Areny-Plandolit acollirà una nova edició del joc d’escapada

L’activitat ‘L’enigma de l’escriptor’ es farà els dissabtes 15 i 22 de febrer i permetrà als participants conèixer la nissaga de la família a través de reptes
L'exterior de la casa museu ordinenca.

L’exterior de la casa museu ordinenca.

ARXIU

Actualitzada 14/02/2020

Andorra la Vella

El Museu Casa d’Areny-Plandolit farà la segona edició del joc d’escapada ‘L’enigma de l’escriptor’ aquest dissabte 15 de febrer i el dia 22. L’activitat, impulsada per l’Àrea de Museus i Monuments del Govern, està basada en la història de la família d’Areny-Plandolit i la novel·la ‘Últim estiu a Ordino’ de Joan Peruga. El grup, que haurà d’estar format per persones majors de 16 anys, tindrà una hora per resoldre enigmes i reptes per tal de poder sortir de la casa i descobrir una de les nissagues més importants del país. L’activitat està limitada a quinze persones en cada sessió, que es faran de 16 hores a 18 hores, i té un cost de 6 euros per participant.
Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *