El Govern celebra 40 anys d’història amb un llibre il·lustrat per Pilarín Bayés


L’obra es completa amb textos de l’historiador Joan Peruga

El Govern i Pilarín Bayés presenten el llibre dels 40 anys d'història

El Govern i Pilarín Bayés presenten el llibre dels 40 anys d’història

Víctor González

Actualitzada 10/01/2022 a les 12:56

Andorra la Vella

El 8 de gener del 1982 va constituir-se el Consell Executiu, origen del que d’ençà la Constitució coneixem amb el nom de Govern. Per celebrar el 40è aniversari de la institució, l’executiu ha presentat avui al matí a la sala de premsa de l’edifici administratiu Petita història del Govern d’Andorra, un llibre amb textos de l’historiador Joan Peruga i il·listracions de Pilarín Bayés que vol aprovar a tothom, però sobretot als més petits, la història «d’una institució clau en el desenvolupament de l’Andorra actual», segons ha destacat en roda de premsa el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. El ministre ha informat que s’han fet 1.500 còpies de l’obra, però que ja n’hi ha en marxa una segona edició.Els actes de commemoració de l’efemèride es completaran amb l’emissió, al febrer, d’un documental elaborat per Andorra Televisió i una exposició que repassarà les principals fites del Govern en els darrers 40 anys.

CATEGORIES:

Blog

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Latest Comments

No hay comentarios que mostrar.